NLP/EFT/SRT

Spread the love

NLP: O Nευρογλωσσικός προγραμματισμός είναι μια προσέγγιση που ενδιαφέρεται να εξερευνήσει και να ενισχύσει την δυνατότητα του κάθε ατόμου να φτάσει την άριστη απόδοση, να έχει αποτελεσματικότερη διαπροσωπική επικοινωνία και να βελτιώσει την πληρότητα και την ποιότητα της ζωής του. Eκτός από ατομικές συνεδρίες προσφέρουμε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά ατομικά και ομαδικά σεμινάρια, διαλέξεις και εργαστήρια εφαρμογής τουΝευρογλωσσικού Προγραμματισμού στις Πωλήσεις για επιχειρήσεις και συμβούλους πωλήσεων στην Ελλάδα την Κύπρο και το εξωτερικό

Μελετώντας σε βάθος τις τεχνικές του NLP προσαρμοσμένου με τρόπο που να συμπεριλαμβάνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, σας προσφέρεται η δυνατότητα:

-Να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας για την αποτελεσματικότητά σας.

-Να αποκτήσετε μεγαλύτερη οξυδέρκεια και διορατικότητα, και να δίνεται λύση στα πιο επίπονα προβλήματα.

-Να τις συμπεριλάβετε με επιδεξιότητα στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

-Να γνωρίζετε πως να συνεχίζετε σταθερά και να στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων με αυτοπεποίθηση όταν συμβαίνουν αλλαγές γύρω σας.

-Να δημιουργείτε αποδοχή από τους ανθρώπους που σχετίζονται και έρχονται σε επαφή μαζί σας, αποκτώντας ευελιξία στο χειρισμό καταστάσεων.

-Να δημιουργείτε για τον εαυτό σας και τους άλλους τα κατάλληλα πλαίσια που κατευθύνουν την επίτευξη στόχων και επιδιώξεων, και εξασφαλίζουν οικονομική και επαγγελματική ανάπτυξη, προσωπική ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα.

-Να ενδυναμώσετε την ισχύ της προσωπικότητάς σας, το ρόλο σας και την εικόνα σας.

Η δυναμική του τρόπου που επιχειρηματολογούμε, ανταποκρινόμαστε και απαντούμε σε προκλήσεις ή προβάλλουμε και άλλες όψεις σε ένα θέμα, προσδίδει χαρακτήρα και διαπλάθει την εικόνα μας στις σχέσεις και τις συναναστροφές μας με τους άλλους.

Άτομα εφαρμόζοντας εξειδικευμένες προσεγγίσεις του NLP κατάφεραν:

-Να σκέφτονται “out of the box”. Είναι μια πολύ γνωστή έκφραση αλλά πόσοι ξέρουν ποιες ακριβώς είναι οι τεχνικές για να αναπτύξουν την ικανότητά τους αυτή;

-Να αναπτύξουν μεγαλύτερη ευελιξία σκέψης.

-Να ξεπερνούν εμπόδια και δύσκολες καταστάσεις με περισσότερη αυτοπεπόιθηση.

-Να νιώθουν άνετα, όταν χειρίζονται ερωτήσεις και προκλήσεις, ότι δε θα “κολλήσουν ” στο τι πρέπει να πουν και πως να απαντήσουν.

-Να χειρίζονται περιπτώσεις όπου η πρώτη αντίδρασή τους ήταν η αμηχανία.

-Πως να περνούν μηνύματα με κομψότητα, ηρεμία και διακριτικότητα.

Για κάποιους ανθρώπους η αποτελεσματικότητα στο τρόπο με τον οποίο ξεδιπλώνουν τις διαπραγματευτικές τους θέσεις, τα μηνύματα που θέλουν να στηρίξουν και τα επιχειρήματά τους, προδιαγράφει και ενδυναμώνει την ισχύ της προσωπικότητάς τους.

Στο ρεπερτόριο των προσεγγίσεων περιλαμβάνονται τρόποι για:

-Διατύπωση θέσεων με πειθώ.

-Επικοινωνία μηνυμάτων με διειδυτική κομψότητα και διακριτικότηατα.

-Ευελιξία σκέψης και προσέγγιση.

-Άνεση και αυτοπεποίθηση στο χειρισμό του λόγου ως εργαλείου επικοινωνίας μηνυμάτων.

Με τις ανεπτυγμένες τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) αναπτύσσουμε επίπεδα της διορατικότητας και της ευαισθησίας στην αντιληπτικότητά μας και στην επικοινωνία με τους άλλους.

-Μαθαίνουμε να “πιάνουμε” λεπτομέρειες στα μηνύματα που μέχρι στιγμής φάνταζαν αόρατα.

-Εξασκούμε το αυτί μας να ακούει και να “πιάνει” λεπτά σημεία στον τρόπο με τον οποίο εκφράζει κάποιος τις σκέψεις του και να αντιλαμβανόμαστε πως κάποιος δίνει νόημα στο τι συμβαίνει γύρω του και πως σκέφτεται, ώστε να συντονιζόμαστε γρήγορα μαζί του.

-Τι μπορούν να αποκαλύψουν οι κινήσεις των ματιών, πως αντανακλούν τις σκέψεις και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη κάθε πληροφορία.

Ο Νεευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) μας βοηθά να δρομολογήσουμε την επιτυχία των μελλοντικών σχεδίων μας.

Άραγε πως εξασφαλίζουμε το αποτέλεσμα των στόχων και επιδιώξεών μας; Δρομολογώντας σωστά την πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ονείρων μας.

Ποιος είναι ο μηχανισμός με τον οποίο δημιουργούνται οι σκέψεις στο μυαλό μας, πως μπορούμε να διαμορφώσουμε συναισθηματικές καταστάσεις που επιδρούν θετικά και αποτελεσματικά στις διαθέσεις μας, καθώς και στη ψυχική και σωματική υγεία;

Πως μπορούμε να επέμβουμε και να αλλάξουμε άκαρπες συνήθειες και συμπεριφορές; Τι είναι τα αρνητικά συναισθήματα, οι σκέψεις και τα πιστεύω που “περιορίζουν”; Πως κατευθύνουν την συμπεριφορά, πως επηρρεάζουν τον τρόπο που κάποιος αντιλαμβάνεται και σκέφτεται διάφορες καταστάσεις και πως του περιορίζουν τις δυνατότητες να καταφέρει αυτό που θέλει;

-Μάθετε πως ακριβώς λειτουργεί ο δικός σας νους.

-Παραμερίστε εμπόδια, σκέψεις, “πιστεύω”, συναισθήματα που σας προδιαθέτουν αρνητικά και περιορίζουν τα αποτελέσματα των αποφάσεων, των ενεργειών σας και των προσπαθειών σας.

-Δημιουργείστε τα κατάλληλα πλαίσια που θα σας κατευθύνουν έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας, να εξασφαλίσετε οικονομική και επαγγελματική ανάπτυξη, προσωπική ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα.

Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι το να μάθουν απλώς κάποιους τρόπους για να πετύχουν τους στόχους τους, δεν τους είναι αρκετό. Συχνά ενυπάρχουν σκέψεις που κάνουμε (εσωτερικός διάλογος), αποφάσεις που παίρνουμε χωρίς να το συνειδητοποιούμε πολλές φορές, καθώς επίσης συνήθειες και αρνητικά συναισθήματα που επενεργούν σαν “φρένα” και περιορίζουν τις δυνατότητές μας και τη δυναμική της επίτευξης των στόχων.

Οι εξατομικευμένες συναντήσεις Νευρογλωσικού Προγραμματισμού (NLP sessions) για συγκεριμένα θέματα εκτός από όλα τα παραπάνω βοηθούν όσους ενδιαφέρονται :

-Να εντοπίσουν τι τους υποκινεί.

-Να ανακαλύψουν εμπόδια κρυμμένα και συνήθειες που τους κρατούν πίσω και δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν.

-Να μάθουν πως να θέτουν στόχους, να διατηρούν τον έλεγχο των καταστάσεων και να τους πετυχαίνουν!

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης “SRT” αναπτύχθηκε από τον Robert Detzler το 1988 και έχει πλέον παγκόσμια απήχηση. Ένα μεγάλο μέρος της θεραπείας βασίζεται στις μελέτες του Πυθαγόρα και στην Κβαντική Φυσική που τα τελευταία χρόνια έχει εξηγήσει πολλά άλυτα θέματα σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο κάθε άνθρωπος συσσωρεύει και μεταφέρει αρνητική ενέργεια και παρεμβολές από αυτή και από προηγούμενες ζωές του που τον επιβαρύνουν ψυχικά και συναισθηματικά αλλά και παρεμβάλουν στις καθημερινές λειτουργίες της ζωής του, παρεμποδίζοντας τον από το να ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία και ευημερία. Η SRT βασίζεται στην χρήση του εκκρεμές, ένα πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών που λειτουργεί ως δείκτης σε μια σειρά από ειδικά διαγράμματα.

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης, δεν είναι αναδρομή στο παρελθόν ούτε χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο υπνωτισμού. Ο καθαρισμός γίνεται συνειδητά μπροστά στον πελάτη ή εξ αποστάσεως με τα ίδια αποτελέσματα επιτυχίας. Μοναδικό μέλημα της SRT είναι η επίτευξη της ελευθερίας, αυτοεκτίμησης, ευημερίας, αποδοτικότητας και καλύτερης ψυχικής και φυσικής κατάστασης. Καθαρίζοντας τα αρνητικά προγράμματα και παρεμβολές καθώς και τους φραγμούς θετικής έκφρασης και ευημερίας, καθαρίζεται η ζωή του κάθε ανθρώπου και έτσι οι «παλιές ζωές γίνονται καινούργιες».

Παραδειγματικά αναφέρονται μερικές από τις πιθανές πτυχές της ζωής που μπορούν να θεραπευτούν μέσω της Θεραπείας Πνευματικής Ανταπόκρισης:

•  Κρίσιμες φάσεις στην παρούσα ζωή: κύρια αρνητικά θέματα που αφορούν ανθρώπους και μέρη.

•  Προβλήματα υγείας: φοβίες, αλλεργίες και δυσκολίες στην υγεία που επιμένουν ή επαναλαμβάνονται (μέσω
της θεραπείας SpR).

•  Οικονομικά και εργασιακά θέματα ή παρεμβολές δημιουργικότητας: προκλήσεις και επαναλαμβανόμενοι
αρνητικοί κύκλοι που παρεμποδίζουν την ευημερία.

•  Σχέσεις:  επίμονες και μακροχρόνιες δυσκολίες με γονείς, αδέλφια, συντρόφους, παιδιά, εργοδότες, φίλους
και άλλους.

•  Αυτοεκτίμηση: Προβλήματα αυτοπεποίθησης, προσωπικής προβολής και υπόστασης, συναισθηματικές
δυσκολίες, εμμονές ή εθισμούς.

Οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT) είναι μία γρήγορη και εύκολη διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας για να απελευθερώσει τα αρνητικά συναισθήματα, τις περιοριστικές πεποιθήσεις και την μπλοκαρισμένη συναισθηματική και σωματική του ενέργεια Προσφέρει εσωτερική γαλήνη, ισορροπία, χαλάρωση & ενδυνάμωση μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Ανοίξεως 24

Εκάλη, Λεμεσός

Τ.Κ 3110 Κύπρος

T.(CY)+357 96764120-25383892

T.(GR)+30 6945788289

email :xanthi.tsiouka@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 - 20:00