Ποιοι Είμαστε

Spread the love

Το Glorious Cycles είναι ένας χώρος προσωπικής ανάπτυξης, χαλάρωσης και δημιουργικότητας, καθώς κι ένας χώρος ατομικών και ομαδικών εναλλακτικών, ενεργειακών και ολιστικών θεραπειών και σεμιναρίων που λειτουργεί στη Λεμεσό γεμάτος ζωντάνια, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια! Ένας από τους άμεσους στόχους μας είναι η διοργάνωση βιωματικών σεμιναρίων δίπλα στη φύση!

H ιδέα του Glorious Cycles με στόχο τη διάδοση και εξάπλωση ενός ολιστικού (mind, body and spirit) μοντέλου ζωής  μέσω θεραπειών, διαλέξεων, παρουσιάσεων και σεμιναρίων που διοργανώνονται όχι μόνο στο χώρο μας αλλά και σε άλλους χώρους και χώρες, και φυσικά στο διαδίκτυο (webinars) μέσα από τη διαδικτυακή μας πύλη  με θεραπευτές, εισηγητές και δασκάλους από όλο το κόσμο!

Οι συνεργάτες μας είναι Σύμβουλοι Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Master Teachers & Instructors των μεθόδων: Usui & Karuna® Reiki , KrhemSekhem, Pranic Healing®, Theta Healing®, NLP, Crystal Healing, Akashic Records και Σύμβουλοι, & πιστοποιημένοι σύμβουλοι και θεραπευτές : Ανθοιαμάτων Μπαχ,Healing Codes, Ενεργειακής Ψυχολογίας, Yπνοθεραπείας Spiritual Healing, Law ofAttraction, Munay-Ki, Shamanic Healing, Rejuvance, Ayurveda, MetamorphicTechnique και EFT και πολλών άλλων ολιστικών μεθόδων.

Είναι επίσης μέλη των : IARP® - The International Association of ReikiProfessionals, International Center for Reiki Training, Πανελληνίου Συλλόγου Reiki , American University of NLP, Scinece Global Foundation, the AMT®Association of Meridian Energy Therapies, American Alliance of Hypnotists, του υπό σύσταση Παγκύπριου Συνδέσμου Ολιστικής Υγείας, της Αρμονικής Ζωής Ελλάδας και Κύπρου, του RSE® και του Πνευματικού Πανεπιστημίου BrahmaKumaris.

Διοργανώνουμε σεμινάρια και συνεδρίες Ρέικι αλλά και άλλων ολιστικών θεραπειών καθώς και σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, και προσωπικής ανάπτυξης σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, Master Teachers, Ολιστικούς Ιατρούς, και Ολιστικούς Θεραπευτές. Επίσης έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με το Διεθνές Κέντρο Υγείας Ολιστικής Ιατρικής ΒΙΟΡΑΜA .

H Ολιστική Συμβουλευτική, οι Ενεργειακές Τεχνικές και η Προσωπική Ανάπτυξη δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση την Ιατρική διάγνωση θεραπεία και φροντίδα ούτε την Ψυχοθεραπεία & τα φάρμακα.

Ανοίξεως 24

Εκάλη, Λεμεσός

Τ.Κ 3110 Κύπρος

T.(CY)+357 96764120-25383892

T.(GR)+30 6945788289

email :xanthi.tsiouka@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 - 20:00