Motivation and Healing

Spread the love

 Ένας οκτάμηνος Κύκλος Μαθημάτων  Ολιστικής Αφύπνισης  

                                             για όλους ! 

                            ( Holistic Awakening Cycles )

 

 

Πως νιώθεις σήμερα και πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου ;

 

Είσαι ενεργός συνδημιουργός της πραγματικότητας σου ή αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως θέλουν ;

 

Βιώνεις ευεξία και ευτυχία στη ζωή σου ή επιτρέπεις στους άλλους να κλέβουν από την λάμψη σου και την ενέργεια σου ;

 

Αισθάνεσαι υγιής στο νου και στο σώμα ή σε καταβάλει το άγχος, οι φοβίες, η αδικία και ο θυμός ;

 

Έχεις αφθονία υλικών και άυλων αγαθών ή πιστεύεις ότι δεν είσαι ικανός και άξιος να τα αποκτήσεις ;

 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ !!!

 

Τίποτα δεν έγινε τυχαία !

 

Οι σκέψεις , οι πεποιθήσεις , τα συναισθήματα και οι πράξεις του παρελθόντος σε έφεραν εδώ που είσαι σήμερα… οπότε για να διαβάζεις αυτό το κείμενο , σημαίνει ότι :

 

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

 

Μέσα από αυτόν τον κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων σου δίνεται η ώθηση και τα εργαλεία να ανακαλύψεις πτυχές και χαρίσματα του εαυτού σου που ήταν κρυμμένα , να τα φέρεις στην επιφάνεια , να τα αποδεχθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτά ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα του Τώρα σου,  άρα και του μέλλοντος σου !

 

Μαθαίνεις μέσα από διάφορες τεχνικές να διαχειρίζεσαι , ακόμη και να αποβάλλεις εντελώς , το άγχος σου και τα τοξικά συναισθήματα που σε κρατάνε δέσμιο σε χαμηλοκραδασμικές καταστάσεις,  (σε καταστάσεις δηλ. που νιώθεις κουρασμένος ψυχικά και σωματικά) καθώς και να προστατεύεσαι από τοξικούς ανθρώπους μέσω της ενεργειακής αυτοάμυνας , ως αποτέλεσμα να αρχίσεις να βιώνεις ευεξία και ψυχική ανάταση !

 

Τέλος, σου δίνονται τα εφόδια για να ξεμπλοκάρεις το υποσυνείδητο σου από παλιές πεποιθήσεις που δεν χρειάζεσαι πια, να αποδεχτείς και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου και όποιον άλλον αισθάνεσαι ότι χρειάζεται για να πορευθείς στη ζωή σου ανάλαφρος και να συνδεθείς με την αφθονία της υγείας και της αγάπης όλων όσων επιθυμεί η ψυχή σου για το Ανώτερο καλό σου !

 

Η ζωή είναι ένας λαμπρός κύκλος μάθησης και εξερεύνησης … απόλαυσε την !!!

 

Ο συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων απευθύνεται σε όλους και  έχει οκτάμηνη διάρκεια. Η τιμή ολόκληρου του προγράμματος  Ολιστικής Αφύπνισης   για όσους εγγραφούν έως 30 Σεπτεμβρίου θα είναι 250 ευρώ αντί της κανονικής τιμής που ισχύει από φέτος των 480 με τη δυνατότητα 2 μηνιαίων δόσεων.

 

Η έναρξη των μαθημάτων ξεκινάει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου του 2020 και θα γίνεται online κάθε Πέμπτη από τις 20.00 έως τις 22.00.  Φυσικά όσοι δεν μπορούν να είναι μαζί μας στις ζωντανές συνδέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω video το οποίο θα σας αποστέλλετε μαζί με όλη την ύλη των μαθημάτων κάθε Πέμπτη βράδυ μετά το τέλος του κάθε μαθήματος.

 

Τηλ. επικοινωνίας: 6945788289 (Ελλάδα) & 96764120 (Κύπρος)

 Ένας οκτάμηνος Κύκλος Μαθημάτων Ολιστικής  Μεταμόρφωσης  

                                             για όλους ! 

                            ( Holistic Transformation Cycles )

 

Ποιά είναι η σχέση σου με τον εαυτό σου ;

 

Πόσο πολύ τον αγαπάς και τον φροντίζεις ;

 

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις έντονο πόνο , αδικία και ότι κανείς δεν σε αγαπά και δεν σε καταλαβαίνει , αλλά μετά από λίγο περνάει αυτό και το ξεχνάς ;

 

Ε, ήρθε η ώρα να το διώξεις από μέσα σου , να αποβάλλεις όλα αυτά τα ανθυγιεινά συναισθήματα που αμαυρώνουν την ομορφιά της ζωής … της ζωής που θα ονειρευόσουν να ζήσεις αν δεν κουβαλούσες όλο αυτό το φορτίο ίσως από τα παιδικά σου χρόνια.

 

Είσαι λοιπόν έτοιμος να ανακαλύψεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου άνευ όρων ;

 

Να γελάσεις και να παίξεις μαζί του , να τον αφουγκραστείς και να τον ακούσεις να σου ψιθυρίζει τις πιο κρυφές και ίσως παράτολμες επιθυμίες του, χωρίς πλέον να τον κατακρίνεις , αλλά να τον σέβεσαι, να τον εκτιμάς και να τον προσέχεις σαν το πολυτιμότερο αγαθό

 

 

Είσαι έτοιμος να βρεις τον πιο λαμπερό θησαυρό ;

 

Είσαι έτοιμος να βρεις ΕΣΕΝΑ ; 

 

Σε αυτόν τον κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων , σου παρέχονται οι γνώσεις , οι τεχνικές και οι μέθοδοι , ώστε να βιώσεις, εάν το επιθυμείς, όλη αυτήν την εξελικτική διαδικασία με τον εαυτό σου !

 

Την εξερεύνηση  την ανακάλυψη , την αναγνώριση , την αποδοχή και την ανύψωση όλου σου του Είναι.

 

Να συνδεθείς με την μαγεία της αγάπης και του φωτός που υπάρχει εκεί έξω και που κρύβεται μέσα σου τόσα χρόνια!

 

Με αυτήν την σπίθα που πάντα έκαιγε , αλλά δεν ήξερες πως να την χρησιμοποιήσεις!

 

Μέσω αυτών των μαθημάτων θα αντιληφθείς ότι συγχωρώντας , αγαπώντας και θεραπεύοντας τον εαυτό σου , συγχωρείς , αγαπάς και θεραπεύεις τους άλλους.

 

Μαθαίνεις να ζεις πλέον με ενσυναίσθηση , σεβασμό και ευγενική καλοσύνη για τον εαυτό σου και όλη την πλάση !

 

Η μεταμόρφωση που ονειρευόσουν είναι ήδη έτοιμη να ξεκινήσει….

 

Πρόκειται για ένα νέο κύκλο μαθημάτων που απευθύνεται σε όλους και  έχει οκτάμηνη διάρκεια. Η τιμή ολόκληρου του προγράμματος  Ολιστικής Αφύπνισης   για όσους εγγραφούν έως 30 Σεπτεμβρίου θα είναι 250 ευρώ αντί της κανονικής τιμής που ισχύει από φέτος των 480 με τη δυνατότητα 2 μηνιαίων δόσεων.

 

Η έναρξη των μαθημάτων ξεκινάει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου του 2020 και θα γίνεται online κάθε Τετάρτη από τις 20.00 έως τις 22.00.  Φυσικά όσοι δεν μπορούν να είναι μαζί μας στις ζωντανές συνδέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω video το οποίο θα σας αποστέλλετε μαζί με όλη την ύλη των μαθημάτων κάθε Τετάρτη βράδυ μετά το τέλος του κάθε μαθήματος.

 

Τηλ. επικοινωνίας: 6945788289 (Ελλάδα) & 96764120 (Κύπρος)

Tι είναι το Αιγυπτιακό Krhem Sekhem ;

 

 

Ο 1ος  & ο 2ος βαθμός του Krhem Sekhem  συμπεριλαμβάνεται στον Κύκλο Μαθημάτων : 

 

 

<<Ολιστική Μεταμόρφωση – Holistic Transformation Cycles >>

 

 

Το Krhem-Sekhem είναι ένα πλήρης, μοναδικό και αυτοδύναμο είδος ενεργειακής θεραπείας το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους πολιτισμούς της Λεμούρια και της Ατλαντίδας όπου μετά την διαδοχική καταστροφή τους, οι επιζώντες μετοίκησαν στην αρχαία Αίγυπτο και δίδαξαν αυτό το αρχαίο μυστικό.

 

Στην αρχή οι ενέργειες του Krhem -Sekhem ήταν διαχωρισμένες. Το Krhem ήταν η κοσμική γλώσσα, που διατυπωνόταν μέσο συμβόλων – που χρησιμοποιούμαι και σήμερα, ενώ το Sekhem ήταν η Δύναμη/Ισχύ. Στις μέρες μας οι δύο αυτές ενέργειες έχουν ενοποιηθεί και έχουν δημιουργήσει το πανίσχυρο σύστημα του Krhem -Sekhem.

 

Το συγκεκριμένο σύστημα εικάζεται πως είναι το πρωτότυπο σύστημα ίασης εξ αφής, καθώς βρέθηκαν αναφορές στο όνομα του Sekhem στους αρχαίους ναούς της Αιγύπτου από τον 5ο αιώνα π.Χ.

 

Θεραπευτές από όλο τον κόσμο, ταξίδευαν στην Αίγυπτο για να μυηθούν και να εκπαιδευτούν στη συγκεκριμένη τεχνική και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους δικούς τους πολιτισμούς. Με αυτό τον τρόπο η πρωτότυπη τεχνική και ενέργεια του Krhem-Sekhem άλλαξε για να μπορέσει να ταιριάξει και να αφομοιωθεί από τις διαφορετικές κουλτούρες και γλώσσες των θεραπευτών που μυήθηκαν σε αυτό.

 

Εικάζεται πως τεχνικές όπως το “Reiki” και το Seichim αναπτύχθηκαν μέσο αυτού του τρόπου. Η κάθε τεχνική έχει τα δικά τις μοναδικά γνωρίσματα και συχνότητες δόνησης που όμως δουλεύουν καλά μεταξύ τους μιας και όλες πηγάζουν από την ίδια γειωμένη ενέργεια.

 

Το Khrem-Sekhem αν και προσφέρει στοργική και ήρεμη ενέργεια, είναι το πιο βαθύ και ισχυρό σύστημα, που προσφέρεται στις μέρες μας. Είναι ένα σύστημα βαθιάς δομημένης θεραπείας η οποία θεραπεύει τον πυρήνα του ατόμου σε κυτταρικό επίπεδο στοχεύοντας τις λεπτές πτυχές της αιτίας του προβλήματος, απελευθερώνοντας ακόμα και τις πιο βαθιά ριζωμένες μορφές σκέψεις από το αιθερικό σώμα. Σε περίπτωση που μια αρνητική μορφή σκέψης δεν αναγνωριστεί και καθαριστεί από το αιθερικό σώμα τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει συμπτώματα ασθένειας (dis-ease = δυσκολία) στο φυσικό σώμα/επίπεδο. Κάθε κύτταρο και κάθε μόριο επηρεάζεται θετικά κατά την θεραπεία καθαρισμού Krhem-Sekhem.

 

Καθώς η επιστήμη και η πνευματικότητα συγχωνεύονται, οι επιστήμονες ξεκινούν να εξελίσσουν τον τρόπο σκέψης και τις έρευνες τους, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα αόρατα φαινόμενα, όπως οι ψυχικές δυνάμεις, η τηλεπάθεια κτλ. Πλέον υπάρχει ένας πιο ολοκληρωμένος τρόπος ως προς το πώς αντιμετωπίζονται τέτοια φαινόμενα και μια πιο αναπτυγμένη κατανόηση περί τούτου. Έτσι το Krhem-Sekhem φαίνεται να δουλεύει με κβαντικά σωματίδια, όταν ο ήχος το χρώμα και το φως ενώνονται για να δημιουργήσουν από ένα παλμό ενέργειας μέχρι ένα μακρύ αργό κύμα. Αυτό ερμηνεύεται από την Κβαντική Φυσική ως μια αλλαγή διάστασης. Είναι κυριολεκτικά όταν το αδύνατο γίνεται δυνατό και οι θαυματουργές θεραπείες γίνονται πραγματικότητα.

 

Αυτό το σύστημα επικεντρώνεται περισσότερο στον πυρήνα παρά στα τσάκρα και καθαρίζει όλα τα κύρια όργανα και συστήματα του ανθρώπινου σώματος ταυτοχρόνως. Αυτό κάνει ευκολότερη την διαδικασία θεραπείας και την συνεργασία μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων του σώματος. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μια γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία καθώς ολόκληρο το σώμα ξανά-συγχρονίζεται. Αν και όπως προαναφέραμε αυτή η τεχνική δεν επικεντρώνεται στα τσάκρα, άλλα στον πυρήνα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ισορροπία των τσάκρα εξασφαλίζεται και επαναφέρεται μέσο της θεραπείας του πυρήνα. Το Khrem-Sekhem είναι ίσως η πιο όμορφη ευκαιρία για να ξεπεράσετε αρνητικές τάσεις, καθώς η ενέργεια ταξιδεύει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι στο σώμα.

 

 

Τηλ. επικοινωνίας: 6945788289 (Ελλάδα) & 96764120 (Κύπρος)

email: xanthi.tsiouka@gmail.com

fb page: https://www.facebook.com/xanthisgloriouscycles

Ανοίξεως 24

Εκάλη, Λεμεσός

Τ.Κ 3110 Κύπρος

T.(CY)+357 96764120-25383892

T.(GR)+30 6945788289

email :xanthi.tsiouka@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 - 20:00

Προσεχώς

Slider