Συνεργάτες

Spread the love
XANTHI TSIOUKA

                  Xanthi Tsiouka

         Ξανθή Τσιούκα – Xanthi Tsiouka

H Ξανθή Τσιούκα είναι Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Life Coach, Usui, Angelic  & Karuna Reiki Master Teacher, Khrem- Sekhem Master Teacher, Theta Healing Instructor, Transformational Breathwork Instructor, Mindfulness Instructor, Advanced Pranic Healer & Arhatic Yoga Practitioner, Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP Μaster Practitioner) &
Κρυσταλλοθερασπείας, Healing Codes, Holistic Counseling, Akashic Records, Metamorphic Technique, Spiritual Healing, Law of Attraction, Munay-Ki, SRT, EFT κ.α

 

Είναι μέλος του ΚΟΙΝΣΕΠ Holistic World, του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ολιστικής Υγείας , του Πανελληνίου Συλλόγου Reiki , και  των διεθνών Οργανισμών: International Center of Reiki Training, Theta Healing Institute of Knowledge, Asossiasion for Coaching, American University of NLP, Scinece Global Foundation, American Alliance of Hypnotists, Association of Meridian Energy Therapies,  της Αρμονικής Ζωής Ελλάδας και Κύπρου και του Πνευματικού Πανεπιστημίου Brahma Kumaris.

 

Το Glorious Cycles είναι ένας σύνδεσμος που έχει σαν στόχο τη διάδοση του Ρέικι, του  Theta Healing, της Κρυσταλοθεραπείας αλλά και άλλων ολιστικών θεραπειών καθώς και σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, Master Teachers, Ολιστικούς Ιατρούς, και Ολιστικούς Θεραπευτές. Η Ξανθή Τσιούκα είναι απόφοιτος επίσης του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας και έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για περισσότερα από 17 χρόνια σε εταιρίες στην Ελλάδα και τη Κύπρο όπως:

 

Vodafone ΑΕ – Customer Service Representative Eurobank – Σύμβουλος Δανείων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

 

Cydezines Ltd – Sales Manager

 

Διογένης Ηροδότου & Υιοί Ltd – Sales Executive

 

CRS Ltd – Sales Executive

 

Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ – Business Development Executive

 

Business Global Ltd – Business Development Manager

 

Έχει επίσης ολοκληρώσει τα παρακάτω προγράμματα σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Life Coaching Certificate in Coaching (AC Accredited) Ύπνωση Εναλλακτικές Ψυχολογικές Θεραπείες Αυτογνωσία Διαχείριση Χωρισμού και Διαζύγιο Γονέων, Φιλοσοφία, Ελευθερία και Ευημερία, Διαχείριση Χρόνου και Άγχους, Marketing and Branding, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και NLP (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύει στη δια βίου μάθηση και συνεχώς ειδικεύεται σε νέες τεχνικές και εκτός από το Life Coaching ειδικεύεται στο Coaching Στελεχών Επιχειρήσεων, Αθλητών, Καλλιτεχνών και Ελεύθερων Επαγγελματιών καθώς επίσης και στο Coaching & Mentoring Επαγγελματιών Ολιστικής Υγείας.

Μερίνα Κεραμιδά (χορεύτρια, δασκάλα, χορογράφος)

Μερίνα Κεραμιδά

 

Η Μερίνα, αν και σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκδήλωσε από μικρή ηλικία την αγάπη της για το χορό. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα μαθημάτων και σεμιναρίων  με κορυφαίους δασκάλους και χορογράφους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κάποια απ’ αυτά είναι το’’ Whes Dance Convention’’ 2015 και 2016 στην Ιταλία, τo ‘’ΝΜDF Dance Convention’’ 2017, 2018 και 2019 και μερικοί απ’ τους διεθνής φήμης Αμερικάνους χορογράφους που δίδασκαν σε αυτά είναι οι Galen Hooks, Brian Friedman, Nika Kljun κ.α. Συνεχίζει ακόμα να μαθαίνει και σε κάθε ευκαιρία φεύγει στο εξωτερικό για μαθήματα, όπως φέτος το καλοκαίρι που παρακολούθησε εντατικά μαθήματα funk jazz,  hip hop και heels στη σχολή χορού ‘’Topone’’ στο Κίεβο της Ουκρανίας, από χορογράφους που εξειδικεύονται στα είδη αυτά.

Ως χορεύτρια έχει χορέψει σε  video clips, συναυλίες και μουσικές σκηνές, στο ‘’TEDx event’’ του Παντείου Πανεπιστημίου, στα βραβεία ‘’MAD’’, στα ‘’Madwalk’’, στην ημέρα θετικής ενέργειας στο ΟΑΚΑ, στο ‘’Colour Day Festival’’, καθώς και σε τηλεοπτικά show όπως το ‘’XFactor’’, στο πλάι γνωστών τραγουδιστών. Έχει χορέψει για καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός,η Demy, η Νατάσα Θεοδορίδου, ο Σάκης Ρουβάς κ.α.  Διδάσκει εδώ και τρία χρόνια commercial jazz, commercial hip hop και heels (χορό σε τακούνια), τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Ξεκίνησε από τη σχολή του Πάνου Μεταξόπουλου στη Γλυφάδα και έκτοτε έχει επεκτείνει τις διδασκαλίες και σε άλλες σχολές όπως η σχολή μπαλέτου της Ελένης Μπουρτζίκου, της Μιοάρας Ποπέσκου κ.α. Το μάθημα εστιάζει σε χορογραφίες, που έχουν διαφορετικό ύφος κάθε φορά, αναλύοντας ωστόσο την τεχνική της κίνησης και οι μαθητές μαθαίνουν πώς να εναλλάσουν δυναμικές και ποιότητες και και πώς να εκφράζονται δημιουργικά μέσα απ΄το χορό. Επίσης μαθαίνουν πώς να εξελλίσουν τη μουσικότητά τους αλλά και να αποκτούν ‘’performance skills’’, πώς δηλαδή να μην εκτελούν απλώς τα βήματα μιας χορογραφίας αλλά να δίνουν ‘’ζωή’’ στην κίνηση, χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις του σώματος και του προσώπου τους, μαγνιτίζοντας την προσοχή του κοινού. Το μάθημα σε τακούνια, επίσης, αυξάνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών, κι όχι μόνο, καθώς εστιάζει στην έκφραση της θηλυκής ενέργειας με σκοπό να νιώσουν όλες όμορφες και αισθησιακές, ανεξαρτήτως ηλικίας, ύψους, κιλών ή προσωπικών ανασφαλειών.

Παράλληλα με όλα αυτά, για δική της ευχαρίστηση και ανάπτυξη, έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια ψυχολογίας/αυτοβελτίωσης, yoga, διαλογιμών και εναλλακτικών θεραπειών (πχ theta healing, eft κ.α), κινητικών διαλογισμών και χοροθεραπείας. Σε συνδυασμό με δικές της δημιουργικές ιδέες και την εμπειρία της στο χώρο του χορού αλλά και της θεραπείας, μετά από κάποια χρόνια, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει ένα μάθημα χορευτικού αυτοσχεδιασμού και ελέυθερης/δημιουργικής έκφρασης, διαφορετικό από άλλα παρόμοια. Το μάθημα αυτό συνδυάζει τον καθοδηγούμενο, ελεύθερο χορό με την ανάπτυξη της φαντασίας/θεατρικότητας του μαθητή αλλά και της ενσυνειδητότητάς του (πώς δηλαδή να νιώθει την κάθε κίνηση στο παρόν, με όλες του τις αισθήσεις). Απώτερος σκοπός του μαθήματος είναι η έκφραση και την αποδοχή του εαυτού, όπως ακριβώς είναι, καθώς δεν υπάρχει σωστή ή λάθος κίνηση ούτε συγκεκριμένα βήματα. Σκοπός είναι να ακούσουμε το σώμα μας και να το εμπιστευτούμε,  αφήνοντάς το να μας οδηγήσει.

 

               Eleni Kosmidou

Ονομάζομαι Κοσμίδου Ελένη και είμαι από την θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Εχω δύο υπέροχα παιδιά και δύο λατρεμένα εγγόνια.

Τα τελευταία 13 χρόνια ζώ το περισσότερο διάστημα στην όμορφη Λεμεσό.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής,Παρασκευάστρια Μικροβιολογικών Εργαστηρίων,Τουριστικών Επαγγελμάτων στο τμήμα Μαγειρικής,Κοσμητολόγος,Βοτανολόγος,Αρωματοθεραπεύτρια,Spa Manager,Make up artist,Oλιστική θεραπεύτρια της τραπεζούντιας Μικρασιατικής Θεραπείας καθώς επίσης και όλων των τεχνικών μάλακης.

Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια  της ΑΝΑΔ ΚΥΠΡΟΥ για όλη την Ευρώπη και παρασκευάστρια φυσικών οργανικών θεραπευτικών προιόντων.

Ημουν για πολλά χρόνια υπεύθυνη προσωπικού και εκπαιδεύτρια σε μεγάλο όμιλο ομορφιάς στην Ελλάδα και στην Κύπρο,όπως επίσης εκπαιδεύτρια και manager σε μεγάλα SPA.

Τα τελευταία 8 χρόνια περίπου παραδίδω σεμινάρια σε όλα τα παραπάνω ,στην Ελλάδα,την Κύπρο και την Σουηδία.

Τα σεμινάρια γίνονται πλέον και διαδυκτιακά.

Ασχολούμαι με την αυτογνωσία,το Reiki,την κρυσταλοθεραπεία και άλλες ενεργειακές θεραπείες ,αλλά σε προσωπικό επίπεδο.

Εχω γράψει τα βιβλία ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ,την ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και το ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.

Εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζομαι με το Glorious Cycles kαι την Ξανθή Τσιούκα η οποία ήταν και είναι ο μέντορας μου και την ευχαριστώ πολύ που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

                                                                                   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ελευθερία Σικινιώτη

Ελευθερία Σικινιώτη

 

Ηθοποιός- Θεατρικό Παιχνίδι – Συντονίστρια γελωτοθεραπείας

Απόφοιτη της Ανώτερης σχολής Δραματικής Τέχνης Melissa Art School της Έλντας Πανοπούλου το 2008.Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις ως ηθοποιός από το 2008 μέχρι και σήμερα. Υπήρξε μέλος στη μουσική ομάδα θεάτρου Σπείρα – Σπείρα με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Θεατρικού παιχνιδιού και Μουσικοκινητική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη συντονίστρια της Υoga Γέλιου και μέλος στο παγκόσμιο κλαμπ γέλιου (Laughter Yoga International) από το 2013.Έχει συνεργαστεί ως εμψυχώτρια-ηθοποιός με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το θέατρο στην εκπαίδευση σε θεατρο-παιδαγωγικά προγράμματα www.theatroedu Από το 2013 εργάζεται ως δασκάλα θεάτρου σε παιδιά και σε ενήλικες. Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στα Χανιά. Παράλληλα με τα μαθήματα, οργανώνει παιδικές παραστάσεις και διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις. Επίσης, διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια και μαθήματα γελωτοθεραπείας ενηλίκων.

Είμαι η Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα

                       Maria Bousboula

Είμαι η Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα

 

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να θυμηθείς την Κοσμική Σοφία που είναι κρυμμένη στα βάθη της ύπαρξης σου.

 

Αυτοάνοσα νοσήματα, διαταραχές στο σώμα, δυσκολίες συνύπαρξης σε χώρους, δυσκολίες συνύπαρξης με συγκεκριμένους ανθρώπους, επαγγελματικοί προβληματισμοί, οικογενειακά ζητήματα, προσωπικές αναζητήσεις, είναι απλά μερικά από τα σημάδια που βάζει η δική σου ψυχή για να μπορέσεις να οδηγηθείς στον δρόμο της επιλογής της

Ακολουθώντας αυτά τα δικά σου σημάδια, σε οδηγώ να εστιάζεις στα προσωπικά σου οράματα, προχωρώντας εύκολα, στην άμεση υλοποίηση τους μέσα από την χαρά της δημιουργία σου και της απόλυτης ευθύνης του δικού σου κοσμικού γίγνεσθαι.

 

Γεννήθηκα στους Παξούς της Κέρκυρας το 1971 και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Το 1990 φοίτησα σε σχολή Φυσικοθεραπείας. Παράλληλα και για σύνολο 12 ετών,

εργάστηκα σε διαγνωστικά εργαστήρια.

Η καθημερινή μου επαφή με τους ανθρώπους που χρειάζονταν ιατρική βοήθεια με έφερε ακόμα πιο κοντά στην ανάγκη μου να μελετήσω μια περισσότερο ολιστική θέαση της θεραπείας.

Τα θέματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά, ως προς την δική μου υγεία, επιτάχυναν την αναζήτηση. Προσπαθώντας να βρω απαντήσεις, ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τη μελέτη των ολιστικών θεραπειών.

Καθοδηγούμενη συνεχώς από εσωτερικά οράματα, οδηγήθηκα στη μελέτη της τέχνης της Ρεφλεξολογίας. Ουράνια αποτυπώματα πελμάτων, μου έδειξαν στη συνέχεια, ανθρώπινα ολογράμματα, στα οποία ήταν τοποθετημένες ενεργειακές βελόνες. Η κατεύθυνση προς την εσωτερική αλχημεία με βάση την Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική και φιλοσοφία είχε φωτιστεί με ένα υπέροχο μαγευτικό φως. Η Ιπποκρατική Ιατρική συνδέθηκε και συμπλήρωσε τις αρχαίες θεραπευτικές τέχνες με την ιστορία του τόπου μου.

Ποτάμια ενέργειας που κατεβαίνουν από το σύμπαν και άνθρωποι ενεργοί δίαυλοι ενέργειας που γειώνουν και υλοποιούν τα πλάνα του ουρανού στη γη, αποτελούν συνεχόμενες εικόνες που με συνδέουν όλο και περισσότερο με την κοσμική αλήθεια.

Διατροφή, συναισθήματα, επιλογές, εμπειρίες, πεποιθήσεις αλληλεπιδρούν ανά διαστήματα με τη ροή των  καναλιών ενέργειας, προκαλώντας θεραπευτικές κρίσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ενθύμηση της αιωνιότητας της ψυχής.

Παρατηρώντας τον άνθρωπο, σε σχέση με την καταγωγή του, τα βιώματα του, τα συναισθήματα του, τον τόπο που κατοικεί, τον τρόπο που εργάζεται, την οικογένεια που δημιουργεί και γενικά σε σχέση με το Όλον, βρέθηκα μπροστά σε μια νέα οπτική αντίληψης, της υπέροχης σοφίας του σύμπαντος.

Εξαιρετικές σχολές, συντονισμένοι θεραπευτές, συνόδευαν τις επιλογές μου, φροντίζοντας με αγάπη να φωτίζουν τη διαδρομή μου.

Ολοκλήρωσα τα μαθήματα που συνοδεύουν το δίπλωμα της Ρεφλεξολογίας και του Βελονισμού (2008 – 2012)  στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης και Ιπποκρατικής Ιατρικής, Διάγνωση και Διατροφή, Μεταπτυχιακό Βελονισμού, Μεσημβρινοί του Ιπποκράτη). Συνεχίζω ακόμα τις σπουδές μου, με στόχο την βαθιά εσωτερική μελέτη των θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.

Βρισκόμενη σε μια διαρκή αναζήτηση, οδηγήθηκα στην παράδοση του Agni Eickermann και ολοκλήρωσα το γεμάτο αγάπη σεμινάριο του, Δρόμο προς το Φως, καθώς και την εκπαίδευση μου ως σύμβουλου Alpha Chi & ενεργειακού Fengshui (Fengshui χώρων και σώματος).

Αποκτώντας πρόσβαση στο 8ο τσάκρα μέσα από την εκπαίδευση μου, είμαι σε θέση να αντιληφθώ καθαρότερα τη ζωή σαν ένα πνευματικό ταξίδι, μεταμφιεσμένο σε φυσική εμπειρία και να ακολουθήσω πιο εύκολα τις παροτρύνσεις της ψυχής, ως προς την εκπλήρωση του Ιερού Συμβολαίου που φέρει μαζί της σε κάθε ενσάρκωση.

Μέσα από την παράδοση του Agni Eickermann , έλαβα το πνευματικό μου όνομα Shima Rama το οποίο συντονίζεται με την ενέργεια του ¨Αγγέλου της Ελευθερίας¨, της εξισορρόπησης της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας και την ελευθερία της ψυχής από κάθε διπολική εστίαση με στόχο την ολότητα της ύπαρξης.

Τα πνευματικά ονόματα, σύμφωνα με την παραπάνω  παράδοση, έχουν διαμορφωθεί στη διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων εργασίας. Γεννιούνται από την ποιότητα του φωτός που εκδηλώνει το συγκεκριμένο άτομο κάθε φορά στη γη και το επεκτείνει πάλι προς τον ουρανό. Τα ονόματα στη διάρκεια των χιλιετών της ζωής, μεταμορφώνονται από πνευματικά ονόματα σε κοσμικά ονόματα. Είναι διακρίσεις για όντα που αφοσιώνονται στον εσωτερικό δρόμο. Στρέφονται προς τον πυρήνα της ύπαρξης τους, και δέχονται αυτό το όνομα, αυτόν τον πυρήνα, που περιγράφει ποιες ιδιότητες φέρνουν σε αυτήν τη ζωή, ποια εργασία θέλουν να αναλάβουν.

Οι ¨Alpha Chi Consultants -Σύμβουλοι Αρχέγονου Φωτός¨ είναι εκπαιδευμένοι ενεργειακοί θεραπευτές – σύμβουλοι ανθρώπων και Γης και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας παράδοσης του Agni Eickermann.

Σαν πιστοποιημένη σύμβουλος Alpha Chi είμαι  εκπαιδευμένη στο  να εντοπίζω και να συντονίζω ως προς την ελεύθερη  ροή της ενέργειας στο σώμα και στον χώρο.

Κύριος στόχος μου, είναι ο ενδιαφερόμενος, να είναι σε θέση να  ισορροπεί μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής και να βιώνει περισσότερη χαρά και ευτυχία στην καθημερινότητα του.

Η μελέτη και η επαφή με το βασίλειο των ορυκτών( κρύσταλλοι ), το βασίλειο των φυτών, το βασίλειο των ζώων και τον πνευματικό κόσμο (άγγελοι, ντέβα, πνευματικοί οδηγοί κλπ.) είναι μέρος της εκπαίδευσης του συμβούλου.

Η ολιστική προσέγγιση των συμβούλων Alpha Chi δεν ανταγωνίζεται ούτε αμφισβητεί τη αξία της σύγχρονης επιστημονικής ιατρικής, αντιθέτως συμβάλλει και ενισχύει θετικά κάθε της μορφή εμπράκτως.

H σπουδή της τεχνικής Theta Healing της Vianna Stibal με σύνδεσε ακόμα περισσότερο με τον υποσυνείδητο νου και τη δυνατότητα να οδηγώ την ψυχή που επιθυμεί, στην αλλαγή πεποιθήσεων, προτύπων, σκέψεων, τοξικών συναισθημάτων και άλλων ασυνείδητων περιορισμών, μεταμορφώνοντας την ύπαρξη, σε αγάπη φως και δημιουργία.

Τheta Healing Basic DNA, Advanced Theta Healing, Τheta Healing Dig Deeper practitioner.

Η μελέτη  της τεχνικής  Αccess Consciousness , η εφαρμογή των Access Consciousness Bars®( practitioner and  facilitator) , του Access Energetic Facelift®, καθώς και των ιδιαίτερων τεχνικών του Foundation Class Access Consciousness® του  Gary Douglas διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη συνειδητότητα μου. Τα πάντα στη ζωή είναι απλά επιλογές, τις οποίες μπορούμε εύκολα και απλά να τις αλλάξουμε αν αυτή είναι η επιθυμία μας ενθυμούμενοι την απεραντοσύνη της ύπαρξης μας.

Αυτοάνοσα νοσήματα,  διαταραχές στο σώμα, δυσκολίες συνύπαρξης σε χώρους, δυσκολίες συνύπαρξης με συγκεκριμένους ανθρώπους, επαγγελματικοί προβληματισμοί, οικογενειακά ζητήματα, προσωπικές αναζητήσεις, είναι απλά μερικά από τα σημάδια που βάζει η δική σου ψυχή για να μπορέσεις να οδηγηθείς στον δρόμο της επιλογής της καρδιάς σου.

Διδάσκω Ρεφλεξολογία στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και συνεχίζω να διδάσκομαι, με στόχο την εσωτερική μελέτη ακόμα περισσότερων θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.

Παρακολουθώ Διαλέξεις Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη, είμαι σύζυγος και μητέρα δύο αγοριών 19 και 18 χρόνων σήμερα.

Η προσωπική ανάπτυξη, σε σχέση και παράλληλα με την οικογενειακή θαλπωρή, είναι ένας από τους τομείς που απολαμβάνω ιδιαίτερα.

Ολιστικές τεχνικές από όλα τα μέρη του Kosmou

Τεχνικές αυτοβελτίωσης

Ενεργειακές τεχνικές

Συμβουλευτική

Ατομικές Ομαδικές Συνεδρίες

Σεμινάρια

Ρεφλεξολογία : Πόδι, χέρι, πρόσωπο, αυτί

Ρεφλεξολογία με βάση την Κινέζικη Φιλοσοφία

Ενεργειακή Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία για ιδιαίτερες ομάδες ( εγκυμοσύνη,  παιδιά , έφηβοι, ιδιαίτερες παθήσεις) 

Μάλαξη

Ηλεκτροβελονισμός

Ολιστική γυμναστική με στόχο την αποκατάσταση της ροής της ενέργειας

Αρχαία Ελληνική και Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Φιλοσοφία

Πιεσοθεραπεία –  Βελονισμός

Μεσημβρινοί του Ιπποκράτη

Βεντούζες Σιλικόνης για το πρόσωπο και το σώμα

Βεντούζες με φωτιά

Gua Sha (γκουά σα) – θεραπευτική απόξεση (Gua Sha από νεφρίτη και άλλους κρυστάλλους, ή κέρατο βουβαλιού ή από ορυκτό οψιδιανό – ηφαιστειογενές πέτρωμα ή από πορσελάνη.

Ρόλερ νεφρίτη και άλλων κρυστάλλων

7-STAR NEEDLE

Μόξα : καύση του φυτού Αρτεμίσια (σπογγώδες βότανο) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος .

Korean Hand Therapy

Κορεάτικο Μασάζ Προσώπου Τεχνική Kyuangrak

Τεχνικές του Su Jok

Ηot stones

Ταϊλανδέζικο  μασάζ

Θιβετιανή μάλαξη

Pranic healing

Theta Healing Basic DNA, Advanced Theta Healing, Theta Healing Dig Deeper practitioner

Access Consciousness Bars® (practitioner & facilitator),  Access Energetic Facelift®,  Foundation Class Access Consciousness®

Aνθοϊάματα του Μπαχ

Κρυσταλοθραπεία σώματος και χώρων 

Διατροφή με βάση την Ιπποκρατική και την κινέζικη φιλοσοφία

Διατροφή και ομάδα αίματος

Ολιστική διατροφή

Κινέζικα & Ελληνικά βότανα – βάμματα 

Εσωτερική Αλχημεία: Ενεργειακή θέαση των λειτουργιών των εσωτερικών οργάνων του σώματος . Σύνδεση των 5 στοιχείων της Παραδοσιακής Κινέζικης Φιλοσοφίας και των 4 στοιχείων της Ιπποκρατικής φιλοσοφίας με την ολότητα της ύπαρξης.

Ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης

Ενεργειακό Feng Shui σώματος

Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων

Συμβουλευτική προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης

Θεραπευτικές κάρτες Akasha Chakra Essences.

 

 

Βιογραφικό σημείωμα

Βιογραφικό σημείωμα – Φρόσω Νικολάου Καπιρή

 

Η Φρόσω Νικολάου Καπιρή είναι Master Reiki Teacher, Angelic Reiki Teacher, Rose reiki teacher, Abudance reiki teacher, Karmic reiki teacher, Animal and equine master/reiki teacher and communication. Επίσης έχει εκπαιδευτεί και διδάσκει αριθμολογία και αριθμοσοφία, ακασικά αρχεία, άνοιγμα διαίσθησης και channeling, αγγελική καθοδήγηση μέσω channeling,

Έχει σπουδάσει λογιστική και διοίκηση επιχειρήσεων και έχει μπει στον χώρο της εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης και προσωπικής ανάπτυξης τα τελευταία 7 χρόνια, μέσω της οποίας έχει καταφέρει να κατακτήσει την εσωτερική ηρεμία, γαλήνη  και ενδυνάμωση, αντιμετωπίζοντας έτσι τις δυσκολίες της ζωής από άλλη οπτική γωνία από την θέση του παρατηρητή. Εκ τότε έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια και εργαστήρια ποικίλης θεματολογίας τα οποία διδάσκει και συνεχίζει να εμβαθύνει τις γνώσεις της μέσω της συμμετοχής της σε Ομάδες Αυτογνωσίας, προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξής, κβαντικής συνειδητότητας, channeling και αγγελικής καθοδήγησης, spiritual coaching κλπ. Μερικές από τις θεματολογίες που έχει παρακολουθήσει είναι οι αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, η χρήση του εκκρεμές – χάρτες και διαίσθηση,  μύηση στην 7 Αρχαγγελικές ακτίνες, ιερά συμβόλαια ψυχής και αρχέτυπα, ακασικά αρχεία και κάρμα, αυτογνωσίας, θεραπεία ζώων, munai ki.

 

  

Ανοίξεως 24

Εκάλη, Λεμεσός

Τ.Κ 3110 Κύπρος

T.(CY)+357 96764120-25383892

T.(GR)+30 6945788289

email :xanthi.tsiouka@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 - 20:00

Προσεχώς

Slider